Skip til hoved indholdet Kontakt Kontakt

Årets Fuldkornsdag 2025

Årets Fuldkornsdag 17. januar 2025

De officelle kostråd anbefaler, at vi spiser 90 g. fuldkorn dagligt, og meget gerne mere som en del af en varieret kost.

60 % af danskerne spiser mindre fuldkorn end den anbefalede mængde.

Derfor vil vi på Årets Fuldkornsdag gerne sætte fokus på fuldkorn.

Til middag serverer vi bolognesesauce med fuldkornspasta og æbletrifli med ristede havregryn.

Til eftermiddag er der brød med fuldkorn og til let ret til aften er tarteletterne med grahamsmel.

Årets Fuldkornsdag 2025

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback