Skip til hoved indholdet

Gelesmørrebrød med oksesteg

Gelesmørrebrød med oksesteg

Ingredienser:

Vand, oksepure (oksekød, vand, modificeret stivelse), pickles (blomkål, agurk, gulerod, løg, porre, eddike, sukker, krydderi), helæg (past. æg, vand), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemelbygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), peberrodsalat (vand, peberrod (peberrod, rapsolie)), vegetabilsk fedt, sukker, skummetmælkspulver, eddike, salt, kartoffelmel, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), kalveklump, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), tyttebærsyltetøj, husblas, hvedemel, gelatinepulver, gulerod, sukker, salt, selleri, farvestof (E150C), vand salt, peber, bacon, allehånde, laurbærblade.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøes inden servering.

Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  817 Kj
 Fedt  12 g. 
 - heraf mættede fedtsyrer  7,1 g.
 Kulhydrat 12 g. 
 - heraf sukkerarter  8,0 g. 
 Protein  10 g. 
 Salt  0,95 g.
 Nettovægt: 81 g.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback