Gelesmørrebrød med oksesteg
Ingredienser:
Vand, oksepure (oksekød, vand, modificeret stivelse), pickles (blomkål, agurk, gulerod, løg, porre, eddike, sukker, krydderi), helæg (past. æg, vand), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), peberrodsalat (vand, peberrod (peberrod, rapsolie)), vegetabilsk fedt, sukker, skummetmælkspulver, eddike, salt, kartoffelmel, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), kalveklump, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), tyttebærsyltetøj, husblas, hvedemel, gelatinepulver, gulerod, sukker, salt, selleri, farvestof (E150C), vand salt, peber, bacon, allehånde, laurbærblade.
Opbevares på frost ved -18°C.
Optøes inden servering.
Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 817 Kj |
Fedt | 12 g. |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,1 g. |
Kulhydrat | 12 g. |
- heraf sukkerarter | 8,0 g. |
Protein | 10 g. |
Salt | 0,95 g. |
Nettovægt: | 81 g. |