Gelesmørrebrød med leverpostej
Ingredienser:
Vand, leverpostej (svinelever, spæk, vand, hvedemel, skummetmælkspulver, salt, sukker, løg, krydderier, timian), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet mælkesyrekultur, salt), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), rødbede, eddike, sukker, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), husblas, rødbede, sukker, sky (gelatine, salt, sukker, aroma(med bla. soja)gærekstrakt), salt, farvestof (E150C), vand, salt.
Opbevares på frost ved -18°C.
Optøs inden servering
Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 756 Kj |
Fedt | 12 g. |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,0 g. |
Kulhydrat | 9,5 g. |
- heraf sukkerarter | 3,9 g. |
Protein | 8,6 g. |
Salt | 1,0 g. |
Nettovægt | 66 g. |