Skip til hoved indholdet

Gelesmørrebrød med kyllingesteg

Gelesmørrebrød med kyllingesteg

Ingredienser:

Vand, kyllingepure (kyllingekød, vand, modificeret stivelse), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemelbygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), helæg (past. æg, vand), appelsin, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), mandarin, agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), husblas, hvedemel, appelsinkoncentrat, sukker, gelatinepulver, salt, farvestof (E150C), vand, salt, peber.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  725 Kj
 Fedt  10 g.
  - heraf Mættede fedtsyrer  5,9 g. 
 Kulhydrat  8,5 g. 
  - heraf sukkerarter  3,8 g. 
 Protein  11 g. 
 Salt  0,72 g.
 Nettovægt 73 g.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback