Gelesmørrebrød med kyllingesteg
Ingredienser:
Vand, kyllingepure (kyllingekød, vand, modificeret stivelse), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), helæg (past. æg, vand), appelsin, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), mandarin, agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), husblas, hvedemel, appelsinkoncentrat, sukker, gelatinepulver, salt, farvestof (E150C), vand, salt, peber.
Opbevares på frost ved -18°C.
Optøs inden servering
Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 725 Kj |
Fedt | 10 g. |
- heraf Mættede fedtsyrer | 5,9 g. |
Kulhydrat | 8,5 g. |
- heraf sukkerarter | 3,8 g. |
Protein | 11 g. |
Salt | 0,72 g. |
Nettovægt | 73 g. |