Gelesmørrebrød med fiskefilet
Ingredienser:
Vand, torskepure (torsk, vand, vegetabilsk olie), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), gulerod, remoulade (planteolie, vand, sukker, hvidkål, blomkål, eddike, syltede agurker (agurk, eddike, sukker, salt, aroma), past. æggeblommer, sennepsmel, salt, krydderier), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt, helæg (pasteuriseret æg, vand), piskefløde, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), kvark 0,3% (skummetmælk, mælkesyrekultur, osteløbe), husblas, hvedemel, sukker, gelatinepulver, salt, fiskebouillon (salt, vegetabilsk fedt, glukosesirup, 9% fiskearoma, fisk, rejepulver, sukker, løg, muslingeekstrakt, krydderier (hvis peber, gurkemeje, rosmarin)), farvestof (E150C), salt, peber.
Opbevares på frost ved -18°C.
Optøs inden servering.
Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 751 Kj |
Fedt | 12 g. |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,6 g. |
Kulhydrat | 6,2 g. |
- heraf sukkerarter | 2,4 g. |
Protein | 11 g. |
Salt | 0,63 g. |
Nettovægt | 82 g. |