Skip til hoved indholdet

Gelesmørrebrød med fiskefilet

Gelesmørrebrød med fiskefilet

Ingredienser:

Vand, torskepure (torsk, vand, vegetabilsk olie), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemelbygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), gulerod, remoulade (planteolie, vand, sukker, hvidkål, blomkål, eddike, syltede agurker (agurk, eddike, sukker, salt, aroma), past. æggeblommersennepsmel, salt, krydderier), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt, helæg (pasteuriseret æg, vand), piskefløde, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), kvark 0,3% (skummetmælk, mælkesyrekultur, osteløbe), husblas, hvedemel, sukker, gelatinepulver, salt, fiskebouillon (salt, vegetabilsk fedt, glukosesirup, 9% fiskearoma, fiskrejepulver, sukker, løg, muslingeekstrakt, krydderier (hvis peber, gurkemeje, rosmarin)), farvestof (E150C), salt, peber.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden servering.

Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  751 Kj
 Fedt  12 g. 
 - heraf mættede fedtsyrer  5,6 g. 
 Kulhydrat  6,2 g. 
 - heraf sukkerarter  2,4 g. 
 Protein  11 g. 
 Salt  0,63 g.
Nettovægt 82 g.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback