Skip til hoved indholdet

Gelerugbrød med smør

Gelerugbrød med smør

Ingredienser:

Vand, rugmel 31%, vand, surdej 20% (rugmel 12%, vand), rugsigtemel 13%, kartoffelflager 2%, bygmaltekstrakt, hvedemel, salt tilsat jod, fermenteret hvedestivelse, fuldkornshvedemel, rosmarinekstrakt, smør (past. fløde, mælkesyrekultur, salt), hydrolyseret collagen udvundet af okse, gelatine, roesukker, salt, farve (ammoniseret karamel e150c), vand, salt.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden serveringen.

Producent: Hovedkøkkenet RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold: pr. 100 g.

AUTOMATISK INDSAT TABEL BESKRIVELSE
Energi 609 KJ/145 Kcal
Fedt 7,0 g.
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g.
Kulhydrat 10 g.
- heraf sukkerarter 1,6 g.
Protein 9,5 g.
Salt 0,54 g.
Nettovægt 36 g.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback