Skip til hoved indholdet

Gelefranskbrød med smør

Gelefranskbrød med smør

Ingredienser:

1 liter dansk sødmælk 3,5 % fedt, piskefløde, vand, fuldkornshvedemel 28%, hvedemelhvedeflager 9,5 %, hvedefibrehvedegluten, eddike, sukker, gær, salt tilsat jod, rapsolie, sigtet rugmelbygmaltekstrakt, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (E300), smør (past. fløde, mælkesyrekultur, salt), hydrolyseret collagen udvundet af okse, gelatine, salt, sukker.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden serveringen.

Producent: Hovedkøkkenet RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  1127 KJ./268 kcal.
 Fedt  21 g.
 - heraf mættede  fedtsyrer  13 g.
 Kulhydrat  13 g.
 - heraf sukkerarter  3,4 g.
 Protein  7,4 g.
 Salt  0,47 g.
 Nettovægt:   37 g.

 

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback