Skip til hoved indholdet

Gelefranskbrød med smør

Gelefranskbrød med smør

Ingredienser:

1 liter dansk sødmælk 3,5 % fedt, piskefløde, vand, fuldkornshvedemel 28%, hvedemel, hvedeflager 9,5 %, hvedefibre, hvedegluten, eddike, sukker, gær, salt tilsat jod, rapsolie, sigtet rugmel, bygmaltekstrakt, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (E300), smør (past. fløde, mælkesyrekultur, salt), hydrolyseret collagen udvundet af okse, gelatine, salt, sukker.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden serveringen.

Producent: Hovedkøkkenet RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

AUTOMATISK INDSAT TABEL BESKRIVELSE
Energi 1127 KJ./268 kcal.
Fedt 21 g.
- heraf mættede fedtsyrer 13 g.
Kulhydrat 13 g.
- heraf sukkerarter 3,4 g.
Protein 7,4 g.
Salt 0,47 g.
Nettovægt: 37 g.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback