Skip til hoved indholdet

Risengrød - kogt på letmælk

Risengrød - kogt på letmælk

Ingredienser:

Letmælk, grødris, salt (salt, antiklumpningsmiddel E535, jod).

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  348 kJ.
 Fedt  1,3 g.
 Mættet fedt  0,9 g.
 Kulhydrat  13,7 g.
 Sukkerarter  4,2 g.
 Protein  3,9 g.
 Salt  0,1 g
 Nettoindhold  2,5 dl.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback