Skip til hoved indholdet

Risengrød - kogt på letmælk

Risengrød - kogt på letmælk

Ingredienser:

MÆLK, grødris, salt.

Allergener: MÆLK.

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

AUTOMATISK INDSAT TABEL BESKRIVELSE
Energi 400 kJ.
Fedt 1,7 g.
Mættet fedt 1 g.
Kulhydrat 15,3 g.
Sukkerarter 4,7 g.
Protein 4,5 g.
Salt 0,3 g
Nettoindhold 2,5 dl.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback