Skip til hoved indholdet

Øllebrød - diabetes

Øllebrød - diabetes

Ingredienser:

vand, rugmel, rugbrød (surdej (vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, rugsigtemel, eddike, rugfibre, gær, fuldkorn)), hvidtøl/mørk (vand, bygmalt, sukker, humle, kuldioxid (E290)), pilsner/super light (vand, bygmaltbyg, humle og naturlig aroma), sødemiddel, flydende (vand, natriumcyclamat, natriumsaccharin, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre)).

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  285 kJ.
 Fedt  0,3 g.
 Mættet fedt  0,1 g.
 Kulhydrat  12,9 g.
 Sukkerarter  1,7 g.
 Protein  1,8 g.
 Salt  0,4 g.
 Nettoindhold  2,5 dl.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback