Øllebrød - diabetes
Ingredienser:
vand, rugmel, rugbrød (surdej (vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, rugsigtemel, eddike, rugfibre, gær, fuldkorn)), hvidtøl/mørk (vand, bygmalt, sukker, humle, kuldioxid (E290)), pilsner/super light (vand, bygmalt, byg, humle og naturlig aroma), sødemiddel, flydende (vand, natriumcyclamat, natriumsaccharin, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre)).
Opbevares ved -18°C.
Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Opvarmes til min. 75°C.
Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 285 kJ. |
Fedt | 0,3 g. |
Mættet fedt | 0,1 g. |
Kulhydrat | 12,9 g. |
Sukkerarter | 1,7 g. |
Protein | 1,8 g. |
Salt | 0,4 g. |
Nettoindhold | 2,5 dl. |