Øllebrød
Ingredienser:
Vand, rugbrød (rugmel, surdej (vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, rugsigtemel, eddike, rugfibre, gær, fuldkorn)), hvidtøl/mørk (vand, bygmalt, sukker og humle), kuldioxid (E290)), brun farin (sukker, rørsukkersirup), sukker
Opbevares ved -18°C.
Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Opvarmes til min. 75°C.
Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi | 461 kJ. |
Fedt | 0,2 g. |
Mættet fedt | 0,1 g. |
Kulhydrat | 23,5 g. |
Sukkerarter | 13,8 g. |
Protein | 1,6 g. |
Salt | 0,3 g. |
Nettoindhold | 2,5 dl. /1 l. |