Skip til hoved indholdet

Øllebrød

Øllebrød

Ingredienser:

Vand, rugbrød (rugmel, surdej (vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, rugsigtemel, eddike, rugfibre, gær, fuldkorn)), hvidtøl/mørk (vand, bygmalt, sukker og humle), kuldioxid (E290)), brun farin (sukker, rørsukkersirup), sukker

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  461 kJ.
 Fedt  0,2 g.
 Mættet fedt  0,1 g.
 Kulhydrat  23,5 g.
 Sukkerarter  13,8 g.
 Protein  1,6 g.
 Salt  0,3 g.
 Nettoindhold  2,5 dl. /1 l.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback