Organisation

Nordjysk Mad I/S er et interessentskab imellem Brønderslev Kommune og Region Nordjylland. 

Baggrunden for at etablere interessentskabet Nordjysk Mad I/S i 2012 var at sikre en effektiv kostproduktion til plejecentrene i Brønderslev Kommune og til Psykiatrien i Region Nordjylland.

Ved at udnytte kapaciteten i Psykiatriens køkkener og med personalet fra de tidligere køkkener i Brønderslev Kommune og Psykiatrien var der skabt en god base for et effektivt storkøkken, der leverer kost af god kvalitet og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Efter en ombygning af køkkenet på Brønderslev Psykiatriske Sygehuse kunne interessentskabet starte op 1. november 2012.

Brønderslev Kommune og Psykiatrien har også tidligere haft et tæt samarbejde om kostproduktion, idet Psykiatriens køkken i Brønderslev i en periode har leveret mad til hjemmeboende pensionister i Brønderslev Kommune.

Fra 1. januar 2021 blev køkkenerne, der producerer til Psykiatrien i Aalborg, virksomhedsoverdraget til Region Nordjylland, da køkkenerne skal være en del af det nye køkken på Nyt Aalborg Universitetshospital. Nordjysk Mad I/S består herefter af køkkenet, der er beliggende i forbindelse med Brønderslev Psykiatriske Sygehus.

 

Opdateret 22. april 2021