Skip til hoved indholdet

Gelesmørrebrød med leverpostej

    Hjem Plejecentre Menutilbud til plejecentre Gelekost Gelesmørrebrød med leverpostej

Gelesmørrebrød med leverpostej

Ingredienser:

Vand, leverpostej (svinelever, spæk, vand, hvedemelskummetmælkspulver, salt, sukker, løg, krydderier, timian), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemelbygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet mælkesyrekultur, salt), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), rødbede, eddike, sukker, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), husblas, rødbede, sukker, sky (gelatine, salt, sukker, aroma(med bla. soja)gærekstrakt), salt, farvestof (E150C), vand, salt.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  756 Kj
 Fedt  12 g. 
 - heraf mættede fedtsyrer  6,0 g. 
 Kulhydrat  9,5 g. 
 - heraf sukkerarter  3,9 g. 
 Protein  8,6 g. 
 Salt  1,0 g.
 Nettovægt 66 g.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback