Skip til hoved indholdet

Menutilbud til plejecentre

    Hjem Plejecentre Menutilbud til plejecentre

Nordjysk Mad I/S leverer døgnforplejning til beboere på plejecentrene i Brønderslev kommune

Maden til beboere på plejecentre kan have stor indflydelse på den daglige trivsel. Derfor tilstræber vi at tilbyde en menuplan hvor maden er velsmagende, kendt af de fleste beboere og der til gode ser de individuelle ernæringsmæssige behov.

Nordjysk Mad I/S leverer dagskost tilbud efter gældende kvalitetsstandard for forplejningen til beboere i Brønderslev kommune.

Bestilling

Udfyld rekvisitionssedlen til den enkelte stue Hent Reksvisitionsseddel STUE (PDF) og send dem på en mail til Nordjysk Mad njmadbrond@rn.dk

Bestilling af fødselsdagsforplejning, kolonialvarer og gæsteportioner
Forplejning til fødselsdage, kolonialvarer og gæsteportioner bestilles i Master Web Modul.

Deadlines for bestilling

Kolonialvarer – 2 gange om ugen
Sidste frist for bestilling:
Mandag kl. 9 – til levering tirsdag
Torsdag kl. 9 – til levering fredag
Bestilles i Master Web Modul

Fødselsdage og gæsteportioner
Bestilles senest dagen før levering kl.7.00.
Dog skal ordre til søndag og mandag bestilles senest fredag kl. 7.00.
Bestilles i Master Web Modul

Afbestilling af døgnforplejning – hele døgn
Senest dagen før kl. 10.00
Afbestilling af døgnkoster skal sendes pr. mail. njmadbrond@rn.dk 
Husk at angive kostform, center og stue i mailen. 

Ønsker til øvrige arrangementer
Kontakt køkkenet senest en uge inden arrangementet

Madtilbud til beboere på plejecentre

Som standard tilbydes kostformen 'Kost til ældre'. Her er vist eksempel på hvad 'Kost til ældre' kan omfatte. Dagskost eksemplet baserer sig på Brønderslevs Kommunes kvalitetsstandard for levering til plejecentre(2012)

Morgen
Hverdage tilbydes øllebrød, havregryn, morgenmadsprodukter eller surmælksprodukter
Der er tilbud om rugbrød, franskbrød m/ost, pålæg, smør og marmelade.
Søndag og helligdage tilbydes rundstykker som erstatning for franskbrød
Drikkevarer: Juice, mælk, kaffe og te.
Mulighed for kogt æg to gange om ugen.

Formiddag
Der tilbydes frugt
Småkager eller franskbrød m/ost
Drikkevarer: Kaffe/te

Middag
Den varme mad består af en hovedret og en biret.
Hovedretter veksler mellem forskellige kød, fjerkræ og fiskeretter.
Dertil er forskellige kartofler og ris efter menuplan,
samt kogte grønsager eller råkost
Biretten kan være suppe, frugtgrød m/fløde, dessert mv.
Drikkevarer: Vand

Eftermiddag
Kage eller brød m/smør
Drikkevarer: Kaffe/te

Aften
Serveres 3/2 rugbrød smurt med smør, 3 hold pålæg og pynt.
Franskbrød m/ost
Alternativt serveres pålægsfade, som erstatning for smurt brød
Minimum 3 gange om ugen serveres en lun ret eller suppe, som erstatter en ½ rugbrød.
Drikkevarer: Mælk og te

Sen aften
Småkager, kage eller franskbrød m/ost
Drikkevarer: Kaffe/te

Derudover serveres 1 glas mælk og 1 glas juice, og saft. 
Der tilbydes kaffefløde til kaffe

Fødselsdage
Til fødselsdage serveres enten boller og kakao eller lagkage eller kringle til eftermiddagsmåltidet efter borgerens ønske.

Fastelavn
Der serveres fastelavnsboller til eftermiddagsmåltid

Påskefrokost
En hverdag op til påsken serveres en særlig frokostmenu så det enkelte plejecenter har mulighed for at afholde påskefrokost 

Dronningens fødselsdag 16. april
Der serveres lagkage til eftermiddagsmåltid

Store bededag
Der serveres hveder m/smør aftenen før Store bededag

Sankt Hans
Sankt Hans aften markeres med en sommermenu til aftensmåltiden,

Høstfest
En hverdag i september serveres en 3 retters menu, så det enkelte plejecenter har mulighed for at afholde høstfest 

Mortensaften
Andesteg m/kartofler, skysauce, rødkål, asier
Risalamande m/kirsebærsauce
Der serveres kage til sen aften.

Julefrokost
En hverdag i december inden jul serveres julefrokostmenu.
Der serveres sild m/løg, karrysalat, fiskefilet m/remoulade, grønlangkål m/medister, let saltet flæsk, brunede kartofler, rødbeder. Risalamande m/kirsebærsauce og småkager

Lucia
Markeres med lune æbleskiver

Højtider
Der bliver taget højde for højtider, hvor der udarbejdes separate menuplaner i forhold til ”almindelig” tradition.

Nordjysk Mad I/S
Hjørringvej 180
9700 Brønderslev

Mail: njmadbrond@rn.dk 
Tlf.: 9764 3807

CVR: 34546088

Links:

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback