Gelesmørrebrød med leverpostej

Ingredienser:

Vand, leverpostej (svinelever, spæk, vand, hvedemel, skummetmælkspulver, salt, sukker, løg, krydderier, timian), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet mælkesyrekultur, salt), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), rødbede, eddike, sukker, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), husblas, rødbede, sukker, sky (gelatine, salt, sukker, aroma(med bla. soja)gærekstrakt), salt, farvestof (E150C), vand, salt.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  730 Kj
 Fedt  11 g. 
 - heraf mættede fedtsyrer  5,2 g. 
 Kulhydrat  9,9 g. 
 - heraf sukkerarter  3,9 g. 
 Protein  8,4 g. 
 Salt  1,1 g.
 Nettovægt 66 gram

 

Opdateret 31. maj 2022