Ingredienser:
Vand, leverpostej (svinelever, spæk, vand, hvedemel, skummetmælkspulver, salt, sukker, løg, krydderier, timian), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet mælkesyrekultur, salt), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), rødbede, eddike, sukker, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), husblas, rødbede, sukker, sky (gelatine, salt, sukker, aroma(med bla. soja)gærekstrakt), salt, farvestof (E150C), vand, salt.
Opbevaring ved -18°C.
Optøes inden servering
Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringshold pr. 100 g.
Energi |
745 Kj |
Fedt |
11,4 g. / 57 E% |
Mættet Fedt |
12 g. / 0 E% |
Kulhydrat |
10,1 g. / 23 E% |
Sukkerarter |
2,2 g. / 0,2 E% |
Protein |
8,5 g. / 19 E% |
Salt |
0,2 g. |
Nettovægt 66 gram |