Gelesmørrebrød med leverpostej

Ingredienser:

Vand, leverpostej (svinelever, spæk, vand, hvedemel, skummetmælkspulver, salt, sukker, løg, krydderier, timian), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet mælkesyrekultur, salt), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), rødbede, eddike, sukker, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), husblas, rødbede, sukker, sky (gelatine, salt, sukker, aroma(med bla. soja)gærekstrakt), salt, farvestof (E150C), vand, salt.

Opbevaring ved -18°C.

Optøes inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringshold pr. 100 g.

 Energi  745 Kj
 Fedt  11,4 g. / 57 E%
 Mættet Fedt  12 g. / 0 E%
 Kulhydrat  10,1 g. / 23 E%
 Sukkerarter  2,2 g. / 0,2 E%
 Protein  8,5 g. / 19 E%
 Salt  0,2 g.
 Nettovægt 66 gram

 

Opdateret 1. maj 2018