Gelesmørrebrød med oksesteg

Ingredienser:

Vand, oksepure (oksekød, vand, modificeret stivelse), pickles (blomkål, agurk, gulerod, løg, porre, eddike, sukker, krydderi), helæg (past. æg, vand), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), peberrodsalat (vand, peberrod (peberrod, rapsolie)), vegetabilsk fedt, sukker, skummetmælkspulver, eddike, salt, kartoffelmel, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), kalveklump, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), tyttebærsyltetøj, husblas, hvedemel, gelatinepulver, gulerod, sukker, salt, selleri, farvestof (E150C), vand salt, peber, bacon, allehånde, laurbærblade.

Opbevaring ved -18°C.

Optøes inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringshold pr. 100 g.

 Energi  789 Kj
 Fedt  11,9 g. / 56 E%
 Mættet Fedt  29 g. / 0 E%
 Kulhydrat  9,6 g. / 21 E%
 Sukkerarter  2,2 g. / 0,7 E%
 Protein  10,5 g. /23 E%
 Salt  0,7 g.
 Nettovægt 81 gram

 

Opdateret 1. maj 2018