Gelesmørrebrød med marineret sild

Ingredienser:

Vand, marinerede sild (Sild, sukker, vand, løg, eddike, naturlig aroma (løg, allehånde, nelliker), krydderier, mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), karrysalat (23% æbletern (æbler, sukker, vand), vegetabilsk olie, 19% agurketern (agurker, eddike, sukker, salt), vand, 10% champignon (champignon, vand, salt), sukker, past. æggeblommer, geletine, karrypasta (vand, karry, eddike, salt), eddike, salt, karryaroma, sennepsmel, stabilisator (E4123), smør (fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), hk.tomater, piskefløde, husblas, ATPRO 200 (geletine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), tomatpasta (tomater), sukker, salt, farvestof (E150C), vand, salt.

Opbevaring ved -18°C.

Optøes inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

 

Næringshold pr. 100 g.

 Energi  763 Kj
 Fedt  12,3 g. / 60 E%
 Mættet fedt  21 g. / 0 E%
 Kulhydrat  9,7 g. / 22 E%
 Sukkerarter  0,8 g. / 0,1 E%
 Protein  8,1 g. / 18 E%
 Salt  0,1 g.
 Nettovægt  71 gram.
 
Opdateret 1. maj 2018