Ingredienser:
Vand, marinerede sild (Sild, sukker, vand, løg, eddike, naturlig aroma (løg, allehånde, nelliker), krydderier, mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), karrysalat (23% æbletern (æbler, sukker, vand), vegetabilsk olie, 19% agurketern (agurker, eddike, sukker, salt), vand, 10% champignon (champignon, vand, salt), sukker, past. æggeblommer, geletine, karrypasta (vand, karry, eddike, salt), eddike, salt, karryaroma, sennepsmel, stabilisator (E4123), smør (fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), hk.tomater, piskefløde, husblas, ATPRO 200 (geletine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), tomatpasta (tomater), sukker, salt, farvestof (E150C), vand, salt.
Opbevaring ved -18°C.
Optøes inden servering
Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringshold pr. 100 g.
Energi |
763 Kj |
Fedt |
12,3 g. / 60 E% |
Mættet fedt |
21 g. / 0 E% |
Kulhydrat |
9,7 g. / 22 E% |
Sukkerarter |
0,8 g. / 0,1 E% |
Protein |
8,1 g. / 18 E% |
Salt |
0,1 g. |
Nettovægt 71 gram. |