Ingredienser:
Vand, kyllingepure (kyllingekød, vand, modificeret stivelse), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), helæg (past. æg, vand), appelsin, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), mandarin, agurkesalat (agurker, vand, sukker, eddike, salt, peberekstrakt), husblas, hvedemel, appelsinkoncentrat, sukker, gelatinepulver, salt, farvestof (E150C), vand, salt, peber.
Opbevaring ved -18°C.
Optøes inden servering
Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.
Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringshold pr. 100 g.
Energi |
714 Kj |
Fedt |
9,6 g. / 50 E% |
Mættet Fedt |
30 g. / 0 E% |
Kulhydrat |
8,9 g. / 21 E% |
Sukkerarter |
2,3 g. / 0,5 E% |
Protein |
11,8 g. /28 E% |
Salt |
0,5 g. |
Nettovægt 73 gram |