Gelesmørrebrød med flæskesteg

Ingredienser:

Vand, skinkepure (skinke, vand, modificeret stivelse)mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), hyldebærkoncentrat, vand, konserveringsmiddel (E211) og (E202), rødkål, appelsin, mandarin, smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt), sødmælk,  ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), husblas, hvedemel, appelsinkoncentrat, sukker, svinekam, salt, farvestof (E150C), vand, salt, peber, rapsolie.

Opbevaring ved -18°C.

Optøes inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringshold pr. 100 g.

 Energi  729 Kj
 Fedt  9 g. / 45 E%
 Mættet Fedt  26 g. / 0 E%
 Kulhydrat  9,4 g. / 22 E%
 Sukkerarter  3,2 g. / 0,4 E%
 Protein  13,4 g. / 31 E%
 Salt  0,4 g.
 Nettovægt 75 gram

 

Opdateret 1. maj 2018