Gelesmørrebrød med fiskefilet

Ingredienser:

Vand, torskepure (torsk, vand, vegetabilsk olie), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), gulerod, remoulade (planteolie, vand, sukker, hvidkål, blomkål, eddike, syltede agurker (agurk, eddike, sukker, salt, aroma), past. æggeblommer, sennepsmel, salt, krydderier), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt, helæg (pasteuriseret æg, vand), piskefløde, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), kvark 0,3% (skummetmælk, mælkesyrekultur, osteløbe), husblas, hvedemel, sukker, gelatinepulver, salt, fiskebouillon (salt, vegetabilsk fedt, glukosesirup, 9% fiskearoma, fisk, rejepulver, sukker, løg, muslingeekstrakt, krydderier (hvis peber, gurkemeje, rosmarin)), farvestof (E150C), salt, peber.

Opbevaring ved -18°C.

Optøes inden servering

Producent: Hovedkøkkenet, Sygehus Vendsyssel Hjørring, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringshold pr. 100 g.

 Energi  679 Kj
 Fedt  8,5 g. / 46 E%
 Mættet Fedt  17 g. / 0 E%
 Kulhydrat  8,4 g. / 21 E%
 Sukkerarter  1,2 g. / 0,6 E%
 Protein  12,5 g. /31 E%
 Salt  0,6 g.
 Nettovægt 82 gram

 

Opdateret 1. maj 2018