Gelesmørrebrød med fiskefilet

Ingredienser:

Vand, torskepure (torsk, vand, vegetabilsk olie), mørkt rugbrød (vand, rugmel, surdej (rugmel, vand, surdejskultur), hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær, fuldkorn), gulerod, remoulade (planteolie, vand, sukker, hvidkål, blomkål, eddike, syltede agurker (agurk, eddike, sukker, salt, aroma), past. æggeblommer, sennepsmel, salt, krydderier), smør (højpasteuriseret fløde, syrnet med mælkesyrekultur og salt, helæg (pasteuriseret æg, vand), piskefløde, ATPRO 200 (gelatine (hydrolyseret protein udvundet af okse)), kvark 0,3% (skummetmælk, mælkesyrekultur, osteløbe), husblas, hvedemel, sukker, gelatinepulver, salt, fiskebouillon (salt, vegetabilsk fedt, glukosesirup, 9% fiskearoma, fisk, rejepulver, sukker, løg, muslingeekstrakt, krydderier (hvis peber, gurkemeje, rosmarin)), farvestof (E150C), salt, peber.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden servering.

Producent: Hovedkøkkenet, RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  676 Kj
 Fedt  8,9 g. 
 - heraf mættede fedtsyrer  3,4 g. 
 Kulhydrat  7,6 g. 
 - heraf sukkerarter  2,2 g. 
 Protein  12 g. 
 Salt  0,72 g.
 Nettovægt 82 gram

 

Opdateret 31. maj 2022