Gelerugbrød med smør

Ingredienser:

Vand, rugmel 31%, vand, surdej 20% (rugmel 12%, vand), rugsigtemel 13%, kartoffelflager 2%, bygmaltekstrakt, hvedemel, salt tilsat jod, fermenteret hvedestivelse, fuldkornshvedemel, rosmarinekstrakt, smør (past. fløde, mælkesyrekultur, salt), hydrolyseret collagen udvundet af okse, gelatine, roesukker, salt, farve (ammoniseret karamel e150c), vand, salt.

Opbevares på frost ved -18°C.

Optøs inden serveringen.

Producent: Hovedkøkkenet RHN, Bispensgade 37, 9800 Hjørring.

Produceret for: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold: pr. 100 g.

 Energi  609 KJ/145 Kcal
 Fedt  7,0 g.
 - heraf mættede fedtsyrer  4,4 g.
 Kulhydrat  10 g.
 - heraf sukkerarter  1,6 g.
 Protein  9,5 g.
 Salt  0,54 g.
 Nettovægt  36 g.

 

 

Opdateret 31. maj 2022