Øllebrød - diabetes

Ingredienser:

Vand, rugbrød (rugmel, surdej (vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, gær, sukkerroefibre, eddike), hvidtøl, light øl, hermesetas.

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  310,1 Kj
 Fedt  1 g.
 Mættet fedt  0,1 g.
 Kulhydrat  14 g.
 Sukkerarter  1 g.
 Protein  1,8 g.
 Salt  0 g.
 Nettovægt   2,5 dl. 

 

 

 

Opdateret 18. august 2017