Øllebrød

Ingredienser:

Vand, rugbrød (rugmel, surdej (vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, rugsigtemel, eddike, rugfibre, gær, fuldkorn)), hvidtøl/mørk (vand, bygmalt, sukker og humle), kuldioxid (E290)), brun farin (sukker, rørsukkersirup), sukker
 

 

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  461 kJ.
 Fedt  0,2 g.
 Mættet fedt  0,1 g.
 Kulhydrat  23,5 g.
 Sukkerarter  13,8 g.
 Protein  1,6 g.
 Salt  0,3 g.
 Nettoindhold  2,5 dl. /1 l.

 

 

Opdateret 5. oktober 2021