Øllebrød

Ingredienser:

 vand, rugbrød(rugmel, surdej(vand, rugmel, surdejskultur), vand, hvedemel, sirup, salt tilsat jod, sukkerroefibre, gær), hvidtøl, Brun Farin (Sukker, rørsukkersirup), sukker

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  355,8 Kj
 Fedt  1 g.
 Mættet fedt  0,1 g.
 Kulhydrat  17 g.
 Sukkerarter  2,7 g.
 Protein  1,5 g.
 Salt  0 g.
 Nettovægt  2,5 dl. / 1 L

 

 

Opdateret 11. august 2017