Klar suppe med boller og urter

Ingredienser:

Suppe fra kogning, Kødboller (Svinekød, oksekød, vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel, rasp (hvedemel, vand, salt, gær), salt, oksefedt, hvid peber.), Melboller (hvedemel, vand, æg, vegetabilsk fedtstof, kartoffelmel, salt.), gulerod, Porrer, selleri

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  263,4 Kj
 Fedt  3,3 g.
 Mættet fedt  
 Kulhydrat  5,7 g.
 Sukkerarter  
 Protein  2,3 g.
 Salt  0,25 g
 Nettovægt  2,5 dl. 

 

 

 

Opdateret 11. august 2017