Ingredienser:
Suppe fra kogning, Kødboller (Svinekød, oksekød, vand, æggehvider, løg, hvedemel, kartoffelmel, rasp (hvedemel, vand, salt, gær), salt, oksefedt, hvid peber.), Melboller (hvedemel, vand, æg, vegetabilsk fedtstof, kartoffelmel, salt.), gulerod, Porrer, selleri
Opbevares ved -18°C.
Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Opvarmes til min. 75°C.
Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi |
263,4 Kj |
Fedt |
3,3 g. |
Mættet fedt |
|
Kulhydrat |
5,7 g. |
Sukkerarter |
|
Protein |
2,3 g. |
Salt |
0,25 g |
Nettovægt 2,5 dl. |