Kærnemælkssuppe

Ingredienser:

Kærnemælk (skummetmælk, mælkesyrekultur), helæg (98% æg, vand, konserveringsmiddel (natriumbenzoat) og surhedsregulerende middel (citronsyre)), sukker, majsstivelse, æggeblommer (94% æggeblommer, vand, konserveringsmiddel (natriumbenzoat) og surhedsregulerende middel (citronsyre))

 

Opbevares ved -18°C.

Holdbarhed efter optøning max. 1 døgn ved max 5°C.

Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Opvarmes til min. 75°C.

Producent: Nordjysk Mad I/S, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Næringsindhold pr. 100 g.

 Energi  324 kJ
 Fedt  1,5 g.
 Mættet fedt  0,5 g.
 Kulhydrat  11,9 g.
 Sukkerarter  9,8 g.
 Protein  4,0 g.
 Salt  0,1 g.
 Nettoindhold   2,5 dl. 

 

 

 

Opdateret 5. oktober 2021