Organisation

Nordjysk Mad I/S er et interessentskab imellem Brønderslev Kommune og Region Nordjylland. Der er lavet aftale for perioden 1. november 2012 til og med 31. december 2022.

Baggrunden for at etablere interessentskabet Nordjysk Mad I/S var at sikre en effektiv kostproduktion til plejecentrene i Brønderslev Kommune og til Psykiatrien i Region Nordjylland.

Ved at udnytte kapaciteten i Psykiatriens køkkener og med personalet fra de tidligere køkkener i Brønderslev Kommune og Psykiatrien var der skabt en god base for et effektivt storkøkken, der leverer kost af god kvalitet og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Efter en ombygning af køkkenet på Brønderslev Psykiatriske Sygehuse kunne interessentskabet starte op 1. november 2012.

Brønderslev Kommune og Psykiatrien har også tidligere haft et tæt samarbejde om kostproduktion, idet Psykiatriens køkken i Brønderslev i en periode har leveret mad til hjemmeboende pensionister i Brønderslev Kommune.

Som en del af Nordjysk Mad, produceres der nu mad i de to køkkener beliggende på hhv. Psykiatriske Sygehus i Brønderslev og Aalborg. Derudover er der et modtagekøkken på Psykiatriens afdeling på Brandevej i Aalborg Øst 

 

Opdateret 19. april 2017